Nybygg

Vi påtar oss gjerne hele prosessen, fra rådgiving og byggemelding til prosjektledelse og ferdigstillelse.

Her er det viktig med lang og bred erfaring, samt spisskompetanse innen en rekke juridiske fagfelt. Dette har vi tatt på alvor og organisert oss deretter med gode samarbeidspartnere.

Vi har lang erfaring med oppføring av alt fra leilighetssbygg til kontorer, lagerbygg, barnehager og kulturbygg. Vi klarer å holde høy kvalitet og ikke minst god fremdrift i prosjektene våre.

Ved å bruke oss som totalentreprenør, vil du oppleve en enkel og god byggeprosess. Vi påtar oss gjerne hele prosessen, fra rådgiving og byggemelding til prosjektledelse og ferdigstillelse.

Som kunde er du sikret at kvalitet og framdrift er i samsvar med avtaler, og du vil du ha ett kontaktpunkt å forholde deg til. Vi har god kompetanse innen prosjektering og nybygg, og har utviklet gode og kostnadseffektive logistikkløsninger for materialer og utstyr. Det kommer deg som kunde til gode.

Vi deler gjerne vår kompetanse, ta kontakt i dag!

Vi kan hjelpe deg med:

Kontakt oss:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
952 83 220

Entrepriser


Østlandske Bygg og Betong utfører alt innen byggentrepriser for private, kommunale og statlige kunder.

Vår målsetting er å levere arbeid av høy kvalitet. Positive omtaler fra våre kunder er vår viktigste reklame.


Kontakt

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf.: 99 100 220

Boecksgate 1
1473 Lørenskog